6 juni 2012
16:30

Lohärads IF Blå

Referat: Almunge IK P13 FA282 - Lohärads IF Blå

Åter i Almunge för att spela match! Underbara förutsättningar med en stor fin plan. Vi började inte bra och trots att vi möblerade om i laget så får vi inte spelet att flyta. Almunge försöker sätta hög press och en normal dag hade vi dödat matchen i första halvlek, då det är hur lätt som helst att spela in bakom deras höga backlinje. Jag tror vi hade 4-5 frilägen med deras målvakt, som vi missade och det är väl milt sagt inte bra.

Passningsspelet blir inte bättre i andra halvlek. Inget väggspel och att skifta sida i uppspelen, finns det inte en tanke på. Vi fortsätter dock att springa igenom Almunges backlinje gång på gång.

Sista 10 minuterna fanns det dock en tendens till lite aggresivitet och att vända sida i uppspelen. Vi vinner till slut med 6-1 och Zacke gör 3 mål, men som sagt några stilpoäng delas inte ut idag....

Claudio är den som får mest godkänt idag + Samuel W.
Övriga varvar jättefina prestationer med riktigt dåliga.